De firma Liebisch staat in de industrie al meer dan 40 jaar bekend voor hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
Liebisch ontwikkelt en bouwt testinstallaties voor het bestuderen van de invloed van corrosieve atmosferen op uw testmateriaal.
Deze toestellen worden wereldwijd in verschillende onderzoekslaboratoria, kwaliteitslaboratoria, hoge scholen enz. gebruikt.
Door een constante communicatie met onze klanten te onderhouden worden de installaties voortdurend verder ontwikkeld en dit in samenspraak met onze klanten.
Verschillende werkingsprincipes zijn ook beschermd door patentrechten.
Corrosieschade kan jaarlijks meerdere procent van het bruto nationaal product uitmaken. In Duitsland alleen bedraagt deze jaarlijks miljarden euro's.

Door deze tendens dringt zich een degelijk onderzoek naar dit verschijnsel op. Dit onderzoek wordt dan vastgelegd in verschillende nationale en internationale normen.
De testen uitgevoerd in een dergelijke installatie hebben als voordeel ten opzichte van testen uitgevoerd in de vrije natuur dat men repetitieve testen heeft op een veel kortere tijd.
De kortere testtijd wordt bekomen door de testen bij hogere concentraties en bij hogere temperaturen te laten gebeuren.
Belangrijkste testen zijn: zoutneveltesten, condenswatertesten, condenstesten in combinatie met corrosieve gassen,en gecombineerde testen met variabele temperaturen en vochtigheidsinstellingen.
Deze ergonomisch bijzonder doordachte vorm laat de klant toe om op een zeer gemakkelijke manier de kast te beladen en de testen continu op te volgen.
De bediening staat op ooghoogte wat een voordeel is bij controle of ingeven van de verschillende testparameters of uw testprogramma.
De kast kan naar gelang het type kast van boven- of vooraan beladen worden. Het onderste gedeelte kan gebruikt worden om probleemloos grotere proefstukken te positioneren. Bovendien kan bij proeven op zware stukken beroep gedaan worden op onze richtlijnen voor het laden.

 

      

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk