Bij ons kan u terecht voor het herstellen van alle toestellen die binnen ons gamma vallen. Zowel onze eigen CTS toestellen als toestellen van derden worden bij ons professioneel hersteld. Bovendien gebruiken wij zo vaak mogelijk originele onderdelen. Zijn de originele even niet voorradig of niet meer te verkrijgen, dan vervangen wij deze door een evenwaardig product. Al onze techniekers hebben een grote voorraad onderdelen steeds bij hen in de wagen. CTS Benelux en het moederbedrijf CTS Duitsland beschikken over een grote stock in het centraal magazijn. Ook onze leveranciers hebben steeds een grote voorraad.

Koeltechniek

Als officieel gecertificeerd koeltechnische firma kunnen wij voor u herstellingen uitvoeren aan al uw koeltechnische installaties. Onze techniekers, die allen hun attest van bekwaamheid in de koeltechniek behaald hebben, zullen de werken uiteraard uitvoeren volgens de geldende regels van de milieuwetgeving. Dit houdt in dat wij niet alleen de herstelling uitvoeren volgens de regels van de kunst, maar ook dat wij alle nodige attesten en formulieren ter beschikking stellen in een online registratiesysteem dat u van op alle toestellen online kan raadplegen.

Retrofit

Sinds maart 1993 is in België een koninklijk besluit van kracht dat het gebruik van CFK’s in nieuwe koelinstallaties verbiedt. Ook toestellen die nog op koelmiddelen werken met deze CFK’s dienen omgebouwd te worden naar installaties met milieuvriendelijke koelgassen. Onze techniekers zijn hiervoor volledig uitgerust en geschoold om dit op een professionele manier uit te voeren. Uw oude koelmiddelen worden door een erkend en bevoegd bedrijf vernietigd en u ontvangt hier nadien ook een bewijs van.

 

Service

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk