Wanneer er zich een probleem voordoet of er beslist wordt dat er testen uitgevoerd moeten worden voor onder meer het ontwikkelen van nieuwe producten, kan CTS BeNeLux naast de verkoop van toestellen ook toestellen verhuren. CTS BeNeLux beschikt over een grote verhuurdienst. Deze verhuurdienst wint ieder jaar aan populariteit. Er kunnen toestellen gehuurd worden en u kan kiezen uit twee mogelijke formules.

Zo kan het toestel bij u geplaatst worden, of kan u kiezen om de testen in ons labo te laten uitvoeren.

Wanneer u er voor kiest de testen bij ons te laten uitvoeren, kan u zelf de gewenste opstelling komen maken of voeren onze technische mensen de opstelling volgens uw aanwijzingen uit.

De test kan indien dat gewenst is ook gelogd worden om verdere verwerking van de testresultaten in verslagen te vereenvoudigen. Een visuele controle wordt steeds aan de klant bezorgd en dit van zowel VÓÓR als NA de test.

Door het succes van de verhuurdienst en de groei van ons bedrijf breidt ons machinepark dan ook elk jaar uit.

Onze laatste aanwinsten zijn deze splinternieuwe C-40/350 en UF750

 

Met vragen over deze dienst kan je steeds bij onze vertegenwoordiger terecht  via mail  of bel ons op 0032 53 84 87 60. Onze medewerkers helpen u graag verder.


Rental

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk