Vochtproblemen zijn een veel voorkomende plaag in vrijwel alle soorten opslagfaciliteiten. Ongecontroleerde luchtvochtigheid resulteert in kostbare schade aan een brede waaier van constructies, apparatuur en materialen en natuurlijk voor alle producten die in dergelijke installaties opgeslagen worden.

COTES biedt een breed gamma van absorptiedrogers aan, speciaal ontworpen voor het gebruik in magazijnen en opslagfaciliteiten. Deze absorptiedrogers zorgen voor een maximale betrouwbaarheid en een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit alles is mogelijk dankzij een zorgvuldig ontworpen verhouding tussen het formaat van de rotor, het luchtdebiet en de efficiëntieoptimalisatie.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk