Opmerking over copyrights

De volledige inhoud van deze website mag alleen gebruikt worden voor het online bekijken ervan en mag alleen gebruikt worden buiten deze functie met schriftelijke toestemming van CTS BeNeLux bv.

Nota over de garantie en bewijs van afstand

De inhoud van deze online aanbieding worden regelmatig zorgvuldig gecontroleerd. De juistheid van de inhoud, de volledigheid en actuele staat kunnen echter niet bevestigd worden door CTS BeNeLux bv.

CTS BeNeLux bv biedt alle inhoud aan zonder garantie van welke aard dan ook. CTS BeNeLux bv sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die uit het gebruik van deze internetpresentatie kan voortvloeien, voor zover deze niet te wijten is aan de opzet of nalatigheid van CTS BeNeLux bv.

CTS BeNeLux bv distantieert zich van alle inhoud van pagina's gekoppeld aan deze website en maakt die inhoud zich niet eigen .

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk