CTS BeNeLux beschikt over een snelle en professionele servicedienst. Onze techniekers hebben jarenlange ervaring en zijn echte dokters voor uw machinepark. Zij zijn echte duizendpoten waarvan elk zijn specialiteit heeft. Dit alles zorgt ervoor dat jouw problemen in een mum van tijd zijn opgelost.

Dit alles zou niet mogelijk zijn moesten onze techniekers niet over een volledig uitgeruste servicewagen beschikken. Met de back-up van een perfect uitgerust magazijn.

Onze servicedienst zorgt ervoor dat alle interventies en onderhouden zo ingepland worden zodat u steeds kan genieten van onze competitieve prijzen.

Onze onderhoudsdienst is eveneens uitgerust met het nodige kalibratiemateriaal zodat wij na een onderhoud uw toestel ook voor u gaan kalibreren. Wilt u enkel een kalibratie? Geen probleem, wij stellen ons flexibel op voor u.

Klanten die dat wensen kunnen eveneens kiezen voor een DKD kalibratie. Deze wordt door onze technieker ter plaatse uitgevoerd waarna de gegevens verwerkt worden in een officieel DKD verslag uitgegeven door de DAkkS.

 

Service

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk