Wanneer de zoutnevel- en condenstest beiden beschikbaar moeten zijn kan dat in één toestel. De combi is speciaal ontworpen om onze klanten te laten beschikken over een flexibel toestel. De combi toestellen zijn beschikbaar in standaard volumes van 400 tot 800 liter. Dankzij de modulaire opbouw van de toestellen van Köhler, kunnen er op vraag van de klant ook toestellen gemaakt worden met afwijkende maten. Enkele voorbeelden van klantspecifieke toestellen kan je hieronder terugvinden. Als je interesse hebt in iets speciaal, een toepassing op uw maat, aarzel dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Om u als klant vertrouwd te maken met Köhler kan steeds een bezoek gepland worden aan onze fabriek in Duitsland om er een kijkje te gaan nemen naar de productie. Dat geeft u ook de mogelijkheid om al uw wensen en noden te bespreken. Alles van visuele tot fysieke aspecten kunnen er besproken worden. U kan, door een voorafname te regelen, uw toestel eerst uitgebreid gaan testen en beoordelen vooraleer het te laten leveren. Opmerkingen of zaken die afwijken van uw ideaal beeld of wens kunnen zo in de productiehal van Köhler door de mensen van productie en ontwikkeling snel en correct aangepast worden.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk