Productie, verwerking en opslag van alle soorten voeding vereisen een goede hygiëne – in een constant en gecontroleerd klimaat.

Ongecontroleerd vocht leidt tot groei van bacteriën en daarnaast zorgt het ook voor condens op het oppervlak van koude producten, kan het leiden tot het beschadigen van verpakkingen en het bederven van producten.

Absorptiedrogers zijn de meest effectieve en goedkoopste manier om volledige controle te krijgen over vochtigheid en perfect voor de ideale combinatie van lage luchtvochtigheid en lage temperaturen om de kwaliteit van voedingsmiddelen te optimaliseren.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk