CTS BeNeLux kan uw partner zijn in het valideren van toestellen uit ons gamma en u zo helpen met de uitbouw van een professioneel kwaliteitsbeheer.

Wat is valideren

Validatie is het controleren van een waarde of een methode. Eigenlijk wordt er door middel van verificatie of kwalificatie aan de hand van een aantal vooraf opgestelde eisen aangetoond dat het apparaat, systeem of instrument met een grote mate van zekerheid in staat is de bedoelde resultaten te leveren.

De URS

De URS of User Requirement Specification is een document waarin u als klant in vastlegt aan welke eisen uw toestel dient te voldoen. Aan de hand van dit document zal CTS BeNeLux dan uw offerte maken en een toestel ontwerpen volledig op maat van uw beschreven eisen. Dit document wordt dan na de productie gebruikt als richtlijn voor de validatie.

Hoe valideren

Binnen een validatieproject is er meestal sprake van drie deelgebieden:

  1. IQ ofwel Installation Qualification
    Dit is een gedocumenteerd verslag waarin beschreven wordt of het systeem en alle bijhorende voorzieningen geleverd en gemaakt werden in overeenstemming met de eigen van de klant en de geldende veiligheidsvoorschriften.
  2. OQ ofwel Operational Qualification
    Hierbij gaan we gaan controleren en documenteren of de geleverde systemen werken binnen de vooraf gedefinieerde limieten conform de operationele doeleinden van de apparatuur. Deze stap voeren wij bij voorkeur steeds uit samen met de klant.
  3. PQ ofwel Performance Qualification
    Hier gaan we met gekalibreerde meetapparatuur na of de installatie de gewenste eindresultaten oplevert. Dit wordt allemaal geregistreerd en u voorgelegd. Als u deze testen goedkeurt, is het toestel klaar voor afname.

Voor verdere vragen of advies mag u ons steeds contacteren via mail op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel ons op 0032 54 55 81 18. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.

Sales

Cédric Troch

T.  +32 (0)53 84 87 60

G.  +32 (0)470 12 32 59

Email,Klik hier

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk