Een heel groot deel van de apparatuur die door de militaire diensten (en andere soortgelijke organisaties) wordt gebruikt is zeer gevoelig voor schade veroorzaakt door vocht. We spreken over tanks, vliegtuigen, schepen, wapens, munitie, optica, textiel en nog veel andere zaken die worden gebruikt en gedragen door militair personeel.


Als deze (en nog veel meer) items bewaard of opgeslagen worden in iets anders dan droge omstandigheden, zullen ze snel minder bruikbaar worden en minder betrouwbaar zijn. Hun levensduur zal dus aanzienlijk krimpen. Een inventaris die niet aan de nodige standaarden voldoet of beschikt over defecte units, kan (levens)gevaarlijk zijn. Deze vervangen kost handen vol geld.


COTES adsorptiedrogers verwijderen ongewenst vocht in de lucht, wat resulteert in een groter hier-en-nu onderhoudsgemak voor de apparatuur, alsook een langere levensduur en een beter rendement op de investering. COTES adsorptiedrogers zijn ook bekend om lage onderhouds- en exploitatiekosten, alsook een minimaal energieverbruik.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk