Luchtvochtigheid controle-apparatuur of absorptiedrogers zijn vaak een integraal onderdeel van ingenieurs- en studiebureaus, omdat een hoge ongecontroleerde luchtvochtigheid condities veroorzaakt die ongeschikt zijn voor vrijwel alle materialen, structuren en processen gebruikt in de industrie. Deze omvatten corrosie, condensatie en de groei van schimmels en bacteriën.

Voor bruggen, schepen, tunnels, windturbines, ijsbanen en skipistes, magazijnen en koude opslag, verwerkingsbedrijven en nog veel meer, beschikt COTES over de knowhow en de vochtmanagement technologie die consultant ingenieurs voorzien van een boost voor hun diensten en de tevredenheid van hun klanten. De onweerlegbare resultaten doen het werk vóór hen.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk