New VDA / VDA 233-102


Met deze specificatie wil men een versnelde testprocedure bieden voor de beoordeling van het gedrag van de corrosie van onderdelen en de corrosiebescherming geboden door coatingsystemen. De versnelde test omvat in het bijzonder de delaminatie / corrosieontwikkeling rond een gedefinieerd kunstmatig defect in een coating, evenals oppervlaktecorrosie en randcorrosie op speciale testplaten en verlijmde monsters of onderdelen. In vergelijking met proeven met een hogere beschikbare vochtigheid is een verminderde verouderingsgraad van lijm te verwachten. Deze, op laboratoriumschaal, cyclische corrosie test is ook geschikt voor de beoordeling van perforatiecorrosie in flens gebieden of gapende openingen en ongeverfde oppervlakken. Deze methode induceert corrosieprocessen en reproduceerbare corrosiepatronen die goed correleren met de verkregen resultaten van natuurlijke verouderingstesten (DIN 55665) en rijcondities. In het bijzonder, de corrosiepatronen voor substraten staal, gegalvaniseerd staal en aluminium weerspiegelen nauw levensechte verschijnselen. De testmethode is gebaseerd op echte corrosieve klimatologische omstandigheden en levert onderscheid makende resultaten op voor een groot aantal toepassingen in automobiel toepassingen.

Vindt u echter nog niet wat u nodig hebt, neem gerust contact met ons op via mail, telefoon of ons contactformulier. Wij kunnen (bijna) alles op maat van de klant maken!

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk