Om de betrouwbaarheid van uw apparatuur te kunnen garanderen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Daarom beschikt CTS BeNeLux over een vakkundig service team met degelijk opgeleide techniekers die op regelmatige basis bijgeschoold worden. Hierdoor kunnen zij het onderhoud uitvoeren conform de hoogste kwaliteitseisen op onze CTS producten als ook op toestellen van derden.

Gepersonaliseerde checklist

Tijdens het onderhoud maken onze techniekers gebruik van een uitgebreide en volledig gepersonaliseerde checklist die helemaal conform uw installatie wordt opgesteld. Hier komen de verschillende componenten van uw installatie in voor. Dit geeft u als voordeel dat u er zeker kan van zijn dat alle componenten nagekeken worden. Zo is de kwaliteit van het onderhoud steeds verzekerd.

Inhoud van het onderhoud

Bij het onderhoud zullen wij een volledige controle uitvoeren van de elektrische, mechanische en koeltechnische onderdelen alsook de elektronische sturing en regeling. Bovendien wordt de installatie volledig gereinigd zodat mechanische problemen sneller vastgesteld kunnen worden. CTS BeNeLux zal tijdens het onderhoud ook steeds een kalibratie uitvoeren. Dit zowel om een goede werking van de kast te kunnen aantonen, maar ook om eventuele afwijkingen van temperatuur- en/of vochtsensoren te controleren en indien nodig bij te stellen. Een verslag van deze kalibratie wordt geïntegreerd in onze checklist en aan u overgemaakt na het onderhoud. Bovendien kan u als klant bij ons kiezen of u onze standaard ISO kalibratie wilt of, of u voor een zeer voordelige prijs opteert voor onze DAkkS-DKD kalibratie met een officieel verslag dat in heel veel landen erkend wordt. Ideaal voor bedrijven met internationale activiteiten.

Koelsystemen

CTS BeNeLux is een ISO 9001 en koeltechnisch gecertificeerde firma. Dit betekent dat onze techniekers, die allen een attest van bekwaamheid in de koeltechniek bezitten, alle wettelijk verplichte inspecties en eventuele herstellingen kunnen uitvoeren aan uw koelsystemen. Dit houdt in dat we niet alleen de nodige controles of herstellingen uitvoeren, maar ook dat wij u alle nodige certificaten leveren in een online registratiesysteem. Dit online systeem is te allen tijde door de klant te raadplegen vanaf elk toestel met internettoegang.

Onderhoudscontracten

Als u het aantal ongeplande interventies tot een minimum wil beperken en de veiligheid van uw installaties wil bewaken, is het raadzaam om een onderhoudscontract aan te gaan. Tijdens het preventief onderhoud wordt het toestel gecontroleerd op specificaties en veiligheid. De resultaten worden op een professionele en structurele manier verwerkt en de nodige conclusies worden steeds vermeld in ons verslag en besproken met de klant op het einde van het onderhoud. Bovendien houden wij voor u bij wanneer uw toestel zijn volgende onderhoud nodig heeft en wij contacteren u zelf ruim op voorhand om een afspraak te maken zodat u geen achterstand in onderhoud en kalibratie oploopt.
Heeft u interesse in een onderhoudscontract op maat aan zeer competitieve prijzen, contacteer ons dan via mail  of bel ons op 0032 53 84 87 60. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Service

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk