Duurzame & betrouwbare ovens nodig?

Dan kunnen wij u ook helpen na de corona pandemie om deze enorme uitdaging aan te gaan. Bekijk ook onze nieuwsbrief van eind april 2020 hieromtrent.

NIEUWE BINDER Solid Line = de oplossing!

Dit nieuwe gamma van BINDER droogovens is gespecialiseerd in snel drogen, verwarmen en incubatie.

Onze betaalbare oplossing?

De BINDER Solid Line ED-S, FD-S, BD-S serie is van Duitse makelij en bijzonder geschikt voor routine drogen, verwarmen en incubatie applicaties. Makkelijk in gebruik, accurate temperatuur controle met een robuust design.

Uitermate geschikt voor academies, ziekenhuizen, universiteiten alsook voor alle andere algemene onderzoekstoepassingen met een strak budget. Hierbij kan CTS BeNeLux u adviseren en van dienst zijn!

 

 Lanceringsactie !!

Ontvang 25% korting op de gehele

KBF-S lijn van stabiliteitskasten!

Actie geldig tot eind 2020

 

 

 

 

 

Uw voordelen?

- Beste energie-efficiëntie op de markt

- USB-verbinding voor het opslaan van gegevens

- 15% tot 25% goedkoper dan de standaard lijn!

- Temperatuur bereik tot 300°C

- Uitstekende temporele en ruimtelijke temperatuur nauwkeurigheid

 

Meer informatie?

Aarzel niet en maak een afspraak, om te bekijken wat CTS BeNeLux voor u en uw bedrijf kan betekenen, om onze informatiefolder af te geven en uiteraard een antwoord te geven op AL uw vragen.

U bent slechts 1 stap verwijderd van uw persoonlijke expert, stuur een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel ons hoofdkantoor +32 53 84 87 60.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk