Tekort aan mondmaskers?

Tijdens de corona pandemie is dit een enorme uitdaging en de vraag naar gezichtsbescherming zal in de toekomst nog toenemen, omdat het dragen van een mondmasker in vele landen een vereiste wordt.

BINDER droogovens zijn de oplossing!

De Duitse overheid en het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie hebben de handen in elkaar geslagen om gezichtsmaskers, zoals FFP 2 en FFP 3 te ontsmetten met behulp van BINDER droogovens.

Verschillende Duitse ziekenhuizen gebruiken deze methode reeds en zijn zeer tevreden met de resultaten.

Onze oplossing?

Een BINDER FD-serie verwarmingsoven wordt altijd gebruikt wanneer snel drogen en sterilisatie vereist is. Dankzij zijn volledig homogene temperatuurverdeling, snelle dynamiek en krachtige ventilator bespaart deze verwarmingsoven kostbare tijd en is ideaal voor het ontsmetten van gezichtsmaskers tijdens de corona pandemie. Hierbij kan CTS BeNeLux u adviseren en van dienst zijn!

Vertrouw op droogovens van BINDER en blijf gezond en optimistisch!

 

 

 

Meer informatie?

Aarzel niet en maak een afspraak, om te bekijken wat CTS BeNeLux voor u en uw bedrijf kan betekenen, om onze informatiefolder af te geven en uiteraard een antwoord te geven op AL uw vragen.

U bent slechts 1 stap verwijderd van uw persoonlijke expert, stuur een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel ons hoofdkantoor +32 53 84 87 60.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk