CTS BeNeLux verkoopt niet alleen toestellen van haar moederbedrijf en haar partners, maar investeert ook in eigen ontwerpen. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van begaanbare kamers. Deze worden steeds gebouwd naar de wensen van de klant. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Deze begaanbare kamers zijn het goedkope alternatief als u een kamer wilt die niet al de specificaties moeten hebben van een standaard CTS kast maar die wel eenzelfde kwaliteit en gebruiksgemak hebben. De begaanbare kamers kunnen ook bij u ter plaatse gebouwd worden door onze ervaren mensen van de technische dienst.

Heeft u interesse in een toestel dat wij speciaal voor u ontwerpen, aarzel dan zeker niet ons te contacteren via mail of bel naar onze medewerkers op 0032 53 84 87 60. Zij zullen u met veel plezier verder helpen.

Service

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk