Laborama Academy van 9 oktober was een succes. Bedankt beste bezoekers en tot volgend jaar. Voor mensen die de beurs over kalibratie niet hebben kunnen bijwonen hebben wij van CTS Benelux onze deuren opengesteld om jullie te ontvangen. Neem contact op met ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. om een afspraak te maken.

 

Wij kunnen u van maandag tot vrijdag ontvangen van 8u30 tot 15u30. Afspraken afwijkend van deze tijdsrange kunnen steeds telefonisch (of per mail) overeengekomen worden.

Hier bij ons kom je alles over klimaatkasten en omgevingssimulatie te weten. Er zal je uitgelegd worden wat kalibratie is en waarom onderhoud en kalibratie zo belangrijk zijn bij toestellen die temperatuur en vocht genereren en regelen.

Ook voor een concrete aanvraag voor een klimaatkast of ander toestel uit ons gamma verwelkomen wij u graag bij CTS Benelux. Voor een bezoek van onze commercieel verantwoordelijke of een bezoek aan CTS Benelux stuurt u een kort mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

              Wij kijken uit naar uw komst. Tot binnenkort.

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk