LaboramaLux is een eendaagse vakbeurs met seminarprogramma, voor laboratoriumprofessionals en andere geïnteresseerden in het G.H. Luxemburg.

Een aantal Laborama leden, die allen distributeurs zijn van laboratoriumapparatuur, presenteren u hun gamma van producten en diensten. LaboramaLux geeft u de kans om op korte tijd heel wat interessante bedrijven te ontdekken en mogelijke nieuwe leveranciers te ontmoeten. Daarnaast kunt u ook presentaties van enkele exposanten bijwonen, die in het teken staan van "Biosafety en Chemical safety".

CTS BeNeLux nodigt u uit op deze interessante en gezellige beurs en trakteert u er op een unieke ervaring.

De toegangstickets tot LaboramaLux en het bijwonen van presentaties kan u GRATIS via CTS BeNeLux aanvragen.
De inschrijvingen voor bezoekers zijn reeds gestart. Aarzel niet en schrijf je in via ons INSCHRIJVINGSFORMULIER.


Praktische gegevens:

Datum:  16 oktober 2014
Tijdstip: 09u30 - 16u30
Plaats:   Alvisse Parc Hotel (Salle Europe)
Locatie: Route d'Echternach 120, 1453 Luxembourg

Iedereen is welkom op LaboramaLux. De fijnste beurs in Luxemburg.

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk