CTS is één van de grootste toonaangevende specialisten van de hele wereld voor de productie van milieusimulatieapparatuur voor onderzoek, kwaliteitscontrole en productie. Onze knowhow is gebaseerd op jarenlange ervaring in deze branche. De innovatieve en technisch hoogwaardige CTS temperatuur- en klimaattestkasten, geproduceerd in onze state-of-the-art productiefaciliteiten in ons hoofdkantoor en tevens ook productie-eenheid te Hechingen, worden wereldwijd gewaardeerd door bekende industriële bedrijven door hun uitstekende betrouwbaarheid en perfectie.

Onze voortdurende groei zorgde er onlangs voor dat onze productieruimte uitgebreid moest worden. Er was nood aan een nieuwe productiehal met extra opslagfaciliteiten. De volledige CTS infrastructuur inclusief testbanken, laboratoria, technische faciliteiten en administratie bevat nu een vloeroppervlak van bijna 5000 m². Andere mijlpalen volgden. Zoals extra en nieuwe filialen in Zweden, België, Oostenrijk en Tsjechië alsmede vertegenwoordigers in alle Europese landen, China, Singapore / Maleisië, Zuid-Afrika, Mexico, Korea en Rusland. CTS voltooide succesvol de accreditatie als DKD Test Laboratorium in 2003.

CTS heeft een allesomvattende vertegenwoordiging met betrekking tot de binnenlandse en buitenlandse verkoop en service. Wat voordelen biedt voor u als u een snelle en klantgerichte ondersteuning nodig hebt. Wereldwijd profiteren vandaag al veel tevreden klanten van de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en eenvoudige controle van onze apparatuur.


We kijken ernaar uit om u binnenkort onder dit cliënteel te mogen verwelkomen.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk