Voor dezelfde eenvoudige reden als bij een klimaatkast!
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of kwaliteitscontrole van producten die reeds op de markt zijn, moet men nagaan hoe een apparaat zich gedraagt in functie van temperatuur. Als voorwaarde dat vocht geen rol speelt in de testprocedure kan geopteerd worden voor een temperatuurkast. Met CTS temperatuurkasten kunnen kortstondige en langdurige testen uitgevoerd worden bij zowel constante temperatuur als cyclische testen en bepaalde temperatuurprofielen.

 

Deze temperatuurtesten worden uitgevoerd om de specificaties van een toestel vast te leggen of om (wat misschien nog belangrijker is) te achterhalen of een applicatie al dan niet voldoet aan de geldende normen en de strenge eisen van de klant.

CTS temperatuurkasten kunnen net zoals de CTS klimaatkasten gecombineerd worden met allerhande toebehoren om de ideale temperatuurkast te bekomen die voldoet aan al uw eisen en wensen. U kan bijvoorbeeld de invloed van UV-licht testen in combinatie met een bepaalde temperatuurwaarde of -profiel.

Bij temperatuurtesten waar vocht of condensatie uit den boze is, wordt gebruik gemaakt van een persluchtdroger. Zo kunnen testen uitgevoerd worden bij droge condities. Andere manieren voor condensatie tegen te gaan zijn veel minder effectief en bieden niet dezelfde garanties.

Deze en nog veel meer mogelijkheden zorgen ervoor dat CTS de ideale partner is bij al uw klimaat- en temperatuursimulaties. Dankzij repetitieve testen in onze CTS temperatuurkasten kan nagegaan worden welke de gevolgen zijn van temperatuur op bepaalde materialen, producten of toestellen. Dit laat ook toe een interne vergelijkingsstudie te maken en zo de kwaliteit van uw productie en daaruit volgend ook de kwaliteit van uw producten te verbeteren.

De kwaliteit en onberispelijke naam van CTS hebben wij te danken aan een team met 30 jaar ervaring. Zij staan in voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie van CTS kasten en kamers. CTS bouwt haar temperatuurkasten volgens de strengste eisen waardoor ze dan ook garant staat voor TOP kwaliteit. Na onderzoek en bestuderen van een project of toepassing wordt er overgegaan tot de productie. Een zeer belangrijk en essentieel onderdeel bij het tot stand komen van om het even welke temperatuurkast, temperatuurkamer, klimaatkast, klimaatkamer, of elk ander CTS toestel is de uitgebreide testfase. CTS beschikt hiervoor over een ultramoderne testinfrastructuur.

Voor testen in functie van temperatuur moet u bij CTS zijn.
CTS biedt u hiervoor de ideale oplossing.

Iets dat veel terugkomt en wel eens wordt vergeten is dat voor de juiste keuze van een temperatuurkast heel wat factoren een grote rol spelen. Een aanvraag voor een temperatuurkast wordt dus steeds voorafgegaan aan een verkennend en informatief gesprek.

 

U heeft een probleem?
U bent op zoek naar een oplossing?
CTS is “de” oplossing voor u !!

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk