De luchtvochtigheid management experts! Alles wat u moet weten over droging en absorptiedrogers. Als u volledige controle over vochtigheid wilt in belangrijke bouwwerken, apparatuur en processen, dan moet je bij COTES zijn. We zijn experts in de wetenschap die bepaalt wat er gebeurt met vocht in de lucht en wat de gevolgen ervan kunnen zijn. We zijn deskundigen op het vlak van geavanceerde adsorptie ontvochtigingstechnologie en specialisten in ‘hoe’ het effectief beheren en controleren van de luchtvochtigheid.

Wij leveren state-of-the-art ontworpen, energie-efficiënte en opmerkelijk betrouwbare COTES luchtontvochtigers die op de meest kosteneffectieve manier de vochtigheid en gerelateerde problemen in een breed scala van gespecialiseerde industriële sectoren aanpakken.

COTES absorptiedroger: Ze zien er niet alleen goed uit, ze werken ook stil - zodat u ze vrijwel overal kunt gebruiken, plaatsen en monteren. De perfectie in de versmelting van design en functionaliteit!

Vragen over absorptiedrogers, industriële droging of vochtmanagement?

1 adres, CTS BeNeLux heeft voor u de antwoorden op al uw vragen.

Dankzij de nauwe samenwerking met COTES is CTS BeNeLux uitgegroeid tot ‘de partner’ in klimaatbeheersing en controle!!

 

Betere controle = minder kosten

Controle krijgen over de vochtigheid in uw gebouwen, fabrieken en processen kan u helpen met:

 • Omgaan met seizoensgebonden schommelingen in de bedrijfsomstandigheden
 • Productkwaliteit verhogen en minder afval
 • Terugbrengen van productiekosten
 • Bezuinigen op service en onderhoudskosten
 • Verminder het energieverbruik
 • Minimaliseren van de “down time” en inkomsten verliezen

Allemaal dragen zij bij tot grotere pluspunten op uw balans.

 

Het onzichtbare element in industriële efficiency

Ongecontroleerde luchtvochtigheid kan aanleiding geven tot allerlei efficiëntie-gerelateerde problemen in de industrie, zoals:

 • Corrosie en roest
 • Bacteriële groei, schimmel en rotten
 • Condensatie
 • Elektrische storingen en elektronica defecten
 • Veranderingen in de kwaliteit, prestaties en integriteit van hygroscopische materialen van alle soorten
 • Overmatig energieverbruik

 

 

Geld besparen op energie

COTES adsorptiedrogers kunnen werkelijk op vrijwel elke beschikbare vorm van thermisch vermogen draaien : elektriciteit, gas, stoom, stadsverwarming, herwonnen thermische energie, restwarmte, etc.

 

Dit zorgt voor een kleinere impact op het milieu en u bespaart geld op de energierekening - maar liefst 60% in vergelijking met andere luchtontvochtigers.

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk