Simpel! Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of kwaliteitscontrole van producten die reeds op de markt zijn, moet men nagaan hoe een apparaat zich gedraagt in functie van een zeker klimaat. Een klimaat kan herleid worden naar volgende zaken: temperatuur en vochtpercentage, licht, wind, regen, druk, vibratie en bepaalde (schadelijke) gassen. Door materialen, producten en toestellen te testen in CTS klimaatkasten kan de kwaliteit bepaald worden. In een klimaatkast kan om het even welk klimaat gesimuleerd worden. Zowel een TROPISCH, DROOG, MARITIEM, CONTINENTAAL of POLAIR klimaat kan hierin gesimuleerd worden. Met CTS klimaatkasten kunnen zowel kortstondige en langdurige testen uitgevoerd worden bij zowel constante waarden als bij cyclische testen en bepaalde temperatuurprofielen. CTS klimaatkasten bieden hiervoor de ideale oplossing.

 

Dankzij deze mogelijkheden kan om het even welk seizoen of zelfs een volledig kalenderjaar in kaart gebracht worden. Dankzij repetitieve testen in onze CTS klimaatkasten kan nagegaan worden welke de gevolgen zijn van het klimaat op een materiaal of product.

CTS temperatuurkasten kunnen net zoals de CTS klimaatkasten gecombineerd worden met allerhande toebehoren om de ideale klimaatkast te bekomen die voldoet aan uw noden. U kan bijvoorbeeld de invloed van UV-licht testen in combinatie met een bepaalde temperatuurwaarde of -profiel.

Ook de invloed van regen op producten kan u testen in een klimaatkast. Deze en nog veel meer mogelijkheden zorgen ervoor dat CTS de ideale partner is bij al uw klimaat- en temperatuursimulaties. Dankzij repetitieve testen in onze CTS klimaatkasten kan nagegaan worden welke de gevolgen zijn van het klimaat op alle materialen, producten en toestellen. Dit laat u ook toe een interne vergelijkingsstudie te maken en zo de kwaliteit van uw productie en daaruit volgend ook de kwaliteit van uw producten te verbeteren.

De kwaliteit en onberispelijke naam van CTS hebben wij te danken aan een team met 30 jaar ervaring. Zij staan in voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie van CTS kasten en kamers. CTS bouwt haar temperatuurkasten volgens de strengste eisen waardoor ze dan ook garant staat voor TOP kwaliteit. Na onderzoek en bestuderen van een project of toepassing wordt er overgegaan tot de productie. Een zeer belangrijk en essentieel onderdeel bij het tot stand komen van om het even welke temperatuurkast, temperatuurkamer, klimaatkast, klimaatkamer, of elk ander CTS toestel is de uitgebreide testfase. CTS beschikt hiervoor over een ultramoderne testinfrastructuur.

Voor testen in functie van temperatuur moet u bij CTS zijn.
CTS biedt u hiervoor de ideale oplossing.

Iets dat veel terugkomt en wel eens wordt vergeten is dat voor de juiste keuze van een temperatuurkast heel wat factoren een grote rol spelen. Een aanvraag voor een temperatuurkast wordt dus steeds voorafgegaan aan een verkennend en informatief gesprek.

 

U heeft een probleem?
U bent op zoek naar een oplossing?
CTS is “de” oplossing voor u !!

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk