CTS BeNeLux beschikt over een snelle en professionele servicedienst. Onze techniekers hebben jarenlange ervaring en zijn echte dokters voor uw machinepark. Zij zijn echte duizend poten waarvan elk zijn specialiteit heeft. Dit alles zorgt ervoor dat jouw problemen in een mum van tijd zijn opgelost.

Dit alles zou niet mogelijk zijn moesten onze techniekers niet over een super uitgeruste servicewagen beschikken. Met de back-up van een perfect uitgerust magazijn.

Onze service dienst zorgt ervoor dat alle interventies en onderhouden zo ingepland worden zodat u steeds kan genieten van onze competitieve prijzen.

Onze onderhoudsdienst is eveneens uitgerust met het nodige kalibratiemateriaal zodat wij na een onderhoud uw toestel ook voor u gaan kalibreren. Wilt u enkel een kalibratie? Geen probleem, wij stellen ons flexibel op voor u.

Klanten die dat wensen kunnen eveneens kiezen voor een DKD kalibratie. Deze wordt door onze technieker ter plaatse uitgevoerd waarna de gegevens verwerkt worden in een officieel DKD verslag uitgegeven door de DAkkS.

 

Service

Jan Van der Veken

Heeft u interesse in een onderhoudscontract op maat aan zeer voordelige prijzen, contacteer ons

T:     +32 (0)53 84 87 60
Gsm. +32 (0) 496 25 34 78
E-mail, klik hier