• CTS breidt uit en werft aan.

  Dankzij de aanhoudende groei van onze sales en service activiteiten is CTS BeNeLux genoodzaakt om uit te breiden. Het startschot van onze uitbreiding wordt ingezet met het uitbreiden van onze familie. In ons menu CARRIERE kan je onze VACATURES terugvinden. We bijten de spits af

  Lees meer
 • Nieuwe website

  Beste klant, na enige tijd laat CTS BeNeLux nog eens van zich horen. Voor één keer geen vernieuwing aan onze producten MAAR een vernieuwing van de SITE. Na lang ontwerpen, bespreken en fabriceren is dit het resultaat geworden van de versmelting van onze ideeën. Graag

  Lees meer
 • Nieuwe VDA / New VDA / VDA NUE

  Hij is er!!! De nieuwe VDA-norm. Een ware klimaatkast onder de zoutnevel toestellen. Nu zullen alle nieuwe VDA’s ook kunnen VRIEZEN . Reeds verschillende malen zijn korte reizen gepland voor het bezoeken van onze “PARTNER IN SALTSPRAY”. Een prachtig innovatief bedrijf met 65jaar ervaring in Zoutnevel-

  Lees meer
 • Nieuwe luchtgroep voor auto-testveld

  Door het vertrouwen van innovatieve klanten in CTS BeNeLux kan CTS BeNeLux nu ook “het verwezenlijken van opnieuw een technisch hoogstandje” op zijn palmares bijschrijven. De test-unit bestaat uit een luchtgroep die 5000m³/h lucht gaat conditioneren om wagens bij verschillende luchtcondities te gaan testen op

  Lees meer
 • OWI-lab investeert

  OWI-Lab heeft recent geïnvesteerd in een GROTE klimaat kamer. Hierin zullen hele grote en super zware windturbine componenten getest en gevalideerd worden. De klimaat kamer werd in een mum van tijd gebouwd in samenwerking met Imtech en heeft een temperatuur bereik van maar liefst 120°C.

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op Laborama 2015

Op 19 & 20 maart heeft CTS BeNeLux  deelgenomen aan Laborama 2015 in Groot-Bijgaarden.

We hebben bezoekers uit het hele land op onze stand mogen ontvangen en daar zijn wij ook u erg dankbaar voor.

Naast dat we veel inspirerende gesprekken gevoerd hebben over nieuwe kansen,

was dit ook een mooie gelegenheid voor ons om met veel van onze bestaande klanten bij te praten.

 

Wij hopen dat u het naar uw zin heeft gehad en dat u uw beursbezoek als nuttig heeft ervaren.

Wij van het CTS-team stellen het zeer op prijs dat wij u tijdens de beurs mochten informeren.

Onder andere middels onze website   http://www.ctsbenelux.be/   en  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.   geven wij hier graag een vervolg aan.


Mocht u naar aanleiding van uw beursbezoek of de website nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook wanneer u een afspraak wenst te maken is dit mogelijk.

Bel +32 54 55 81 18, ga naar de website of stuur ons een bericht via  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Vragen over o.a. klimaatkasten, temperatuurkasten, ovens, corrosie-testkasten, enz. kunnen door onze medewerkers beantwoordt worden.

Voor vragen over service en diensten kan u ook steeds terecht bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Bedankt voor de interesse en het vertrouwen in CTS-BeNeLux,

Met vriendelijke groeten,

Wouter Vijverman en CTS-BeNeLux,

Climatic Solutions

Laborama Expo 2015

 

 

Op 19 en 20 maart verwelkomen wij u graag op de 16de editie van grote vakbeurs voor laboratorium professionals. Dit evenement zal zoals elk jaar doorgaan in de KART-EXPO van Groot-Bijgaarden.
Na een bezoek en een drankje op onze stand kan u genieten van de rest van deze interessante beurs met allerhande apparatuur en applicaties die geschikt zijn voor Laboratoria en Kwaliteitscontrole doeleinden.

 Een verlengd verblijf op onze stand vormt weliswaar ook geen probleem !       

 

U wordt bijgestaan door onze gemotiveerde collega’s op onze stand. Zij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en staan altijd open voor een gezellige babbel.

Aarzel niet en schrijf je gratis in voor deze vakbeurs door op onderstaand Laborama-icoon te drukken

We kijken uit naar uw komst. TOT BINNENKORT !!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het   - TEAM

 

 

Onze klimaatcellen gehuldigd

Beste klant,

Met veel plezier kunnen wij u mededelen dat het resultaat van de samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel als voor geopend is verklaart. De officiële opening vond plaats te Brussel met klanten van over de hele wereld.

Na de seminaries van de vele bedrijven die baanbrekend onderzoek verrichten naar elektrische, hybride en plug-in voertuigen werden onze klimaatcellen gehuldigd met een officiële opening en gepaste receptie.

Met dank aan onze trouwe klanten en het vertrouwen van nieuwe klanten, is CTS BeNeLux in staat om te blijven groeien en innoveren. Dankzij de nieuwe en lopende projecten zal in 2015 onze professionaliteit en kwaliteit nog meer in de verf gezet worden.

Alvast bedankt voor het enthousiasme en misschien tot binnenkort. Niets houd ons tegen ook voor u een belangrijke rol te gaan spelen. Hebt u vragen of problemen, aarzel dan niet en contacteer ons.

Onze sales rep Wouter Vijverman komt graag een woordje uitleg geven over CTS BeNeLux. Een korte summary van alle producten en diensten zal u een duidelijker beeld geven van het CTS BeNeLux gebeuren en zal u helpen bij de uitdagingen waar u en uw bedrijf voor staan.

Bel onze vertegenwoordiger Wouter (054 55 81 18) en ontdek snel welke voordelen u kan genieten en wat CTS BeNeLux kan doen voor u.

Met vriendelijk groeten,

Het CTS-BeNeLux-Team