• CTS breidt uit en werft aan.

  Dankzij de aanhoudende groei van onze sales en service activiteiten is CTS BeNeLux genoodzaakt om uit te breiden. Het startschot van onze uitbreiding wordt ingezet met het uitbreiden van onze familie. In ons menu CARRIERE kan je onze VACATURES terugvinden. We bijten de spits af

  Lees meer
 • Waarom heb je een klimaatkast nodig?

  Simpel! Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of kwaliteitscontrole van producten die reeds op de markt zijn moet men nagaan hoe een apparaat zich gedraagt in functie van een zeker klimaat. Een klimaat kan herleid worden naar volgende zaken: temperatuur en vochtpercentage, licht, wind, regen,

  Lees meer
 • Waarom heb je een temperatuurkast nodig?

  Voor dezelfde eenvoudige reden als bij een klimaatkast!
  Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of kwaliteitscontrole van producten die reeds op de markt zijn moet men nagaan hoe een apparaat zich gedraagt in functie van temperatuur. Als voorwaarde dat vocht geen rol speelt in de

  Lees meer
 • CTS Benelux goes COTES.

  CTS BeNeLux & COTES : de luchtvochtigheid management experts !!

  Alles wat u moet weten over droging en absorptiedrogers. Als u volledige controle over vochtigheid wilt in belangrijke bouwwerken, apparatuur en processen, dan moet je bij COTES zijn. We zijn experts in de wetenschap die bepaald wat

  Lees meer
 • CTS is één van de grootste specialisten.

  CTS is één van de grootste toonaangevende specialisten van de hele wereld voor de productie van milieu-simulatie-apparatuur voor onderzoek, kwaliteitscontrole en productie. Onze know - how is gebaseerd op jarenlange ervaring in deze branche. De innovatieve en technisch hoogwaardige CTS temperatuur- en klimaattestkasten, geproduceerd in onze

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op Laborama 2015

Op 19 & 20 maart heeft CTS BeNeLux  deelgenomen aan Laborama 2015 in Groot-Bijgaarden.

We hebben bezoekers uit het hele land op onze stand mogen ontvangen en daar zijn wij ook u erg dankbaar voor.

Naast dat we veel inspirerende gesprekken gevoerd hebben over nieuwe kansen,

was dit ook een mooie gelegenheid voor ons om met veel van onze bestaande klanten bij te praten.

 

Wij hopen dat u het naar uw zin heeft gehad en dat u uw beursbezoek als nuttig heeft ervaren.

Wij van het CTS-team stellen het zeer op prijs dat wij u tijdens de beurs mochten informeren.

Onder andere middels onze website   http://www.ctsbenelux.be/   en  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.   geven wij hier graag een vervolg aan.


Mocht u naar aanleiding van uw beursbezoek of de website nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook wanneer u een afspraak wenst te maken is dit mogelijk.

Bel +32 54 55 81 18, ga naar de website of stuur ons een bericht via  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Vragen over o.a. klimaatkasten, temperatuurkasten, ovens, corrosie-testkasten, enz. kunnen door onze medewerkers beantwoordt worden.

Voor vragen over service en diensten kan u ook steeds terecht bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Bedankt voor de interesse en het vertrouwen in CTS-BeNeLux,

Met vriendelijke groeten,

Wouter Vijverman en CTS-BeNeLux,

Climatic Solutions

Laborama Expo 2015

 

 

Op 19 en 20 maart verwelkomen wij u graag op de 16de editie van grote vakbeurs voor laboratorium professionals. Dit evenement zal zoals elk jaar doorgaan in de KART-EXPO van Groot-Bijgaarden.
Na een bezoek en een drankje op onze stand kan u genieten van de rest van deze interessante beurs met allerhande apparatuur en applicaties die geschikt zijn voor Laboratoria en Kwaliteitscontrole doeleinden.

 Een verlengd verblijf op onze stand vormt weliswaar ook geen probleem !       

 

U wordt bijgestaan door onze gemotiveerde collega’s op onze stand. Zij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en staan altijd open voor een gezellige babbel.

Aarzel niet en schrijf je gratis in voor deze vakbeurs door op onderstaand Laborama-icoon te drukken

We kijken uit naar uw komst. TOT BINNENKORT !!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het   - TEAM

 

 

Onze klimaatcellen gehuldigd

Beste klant,

Met veel plezier kunnen wij u mededelen dat het resultaat van de samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel als voor geopend is verklaart. De officiële opening vond plaats te Brussel met klanten van over de hele wereld.

Na de seminaries van de vele bedrijven die baanbrekend onderzoek verrichten naar elektrische, hybride en plug-in voertuigen werden onze klimaatcellen gehuldigd met een officiële opening en gepaste receptie.

Met dank aan onze trouwe klanten en het vertrouwen van nieuwe klanten, is CTS BeNeLux in staat om te blijven groeien en innoveren. Dankzij de nieuwe en lopende projecten zal in 2015 onze professionaliteit en kwaliteit nog meer in de verf gezet worden.

Alvast bedankt voor het enthousiasme en misschien tot binnenkort. Niets houd ons tegen ook voor u een belangrijke rol te gaan spelen. Hebt u vragen of problemen, aarzel dan niet en contacteer ons.

Onze sales rep Wouter Vijverman komt graag een woordje uitleg geven over CTS BeNeLux. Een korte summary van alle producten en diensten zal u een duidelijker beeld geven van het CTS BeNeLux gebeuren en zal u helpen bij de uitdagingen waar u en uw bedrijf voor staan.

Bel onze vertegenwoordiger Wouter (054 55 81 18) en ontdek snel welke voordelen u kan genieten en wat CTS BeNeLux kan doen voor u.

Met vriendelijk groeten,

Het CTS-BeNeLux-Team