• CTS breidt uit en werft aan.

  Dankzij de aanhoudende groei van onze sales en service activiteiten is CTS BeNeLux genoodzaakt om uit te breiden. Het startschot van onze uitbreiding wordt ingezet met het uitbreiden van onze familie. In ons menu CARRIERE kan je onze VACATURES terugvinden. We bijten de spits af

  Lees meer
 • Nieuwe website

  Beste klant, na enige tijd laat CTS BeNeLux nog eens van zich horen. Voor één keer geen vernieuwing aan onze producten MAAR een vernieuwing van de SITE. Na lang ontwerpen, bespreken en fabriceren is dit het resultaat geworden van de versmelting van onze ideeën. Graag

  Lees meer
 • Nieuwe VDA / New VDA / VDA NUE

  Hij is er!!! De nieuwe VDA-norm. Een ware klimaatkast onder de zoutnevel toestellen. Nu zullen alle nieuwe VDA’s ook kunnen VRIEZEN . Reeds verschillende malen zijn korte reizen gepland voor het bezoeken van onze “PARTNER IN SALTSPRAY”. Een prachtig innovatief bedrijf met 65jaar ervaring in Zoutnevel-

  Lees meer
 • Nieuwe luchtgroep voor auto-testveld

  Door het vertrouwen van innovatieve klanten in CTS BeNeLux kan CTS BeNeLux nu ook “het verwezenlijken van opnieuw een technisch hoogstandje” op zijn palmares bijschrijven. De test-unit bestaat uit een luchtgroep die 5000m³/h lucht gaat conditioneren om wagens bij verschillende luchtcondities te gaan testen op

  Lees meer
 • OWI-lab investeert

  OWI-Lab heeft recent geïnvesteerd in een GROTE klimaat kamer. Hierin zullen hele grote en super zware windturbine componenten getest en gevalideerd worden. De klimaat kamer werd in een mum van tijd gebouwd in samenwerking met Imtech en heeft een temperatuur bereik van maar liefst 120°C.

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

LaboramaLux - 16 oktober 2014

Het zit erop!

Onze eerste editie van Laborama in Luxemburg. Een dikke proficiat voor de organisatoren en een welgemeende Dank-U-Wel aan alle bezoekers van deze 2de editie van Laborama Luxembourg.

Ook een pluim voor alle exposanten die er op een professionele manier voor gezorgd hebben dat iedereen kon genieten van een kwalitatief hoogstaande beurs.

Voor een update over deze beurs of persoonlijk bezoek van onze mensen aan uw bedrijf kan u steeds een mail sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. . Onze collega zal u helpen een afspraak vast te leggen. Tijdens deze afspraak zal onder andere CTS BeNeLux voorgesteld worden. U zal ontdekken wat CTS BeNeLux voor u kan doen en betekenen.

Bij gebrek aan tijd kan u zich nu al inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor een bezoek aan LABORAMA. Wij zorgen voor een drankje en uw ingangsticket.

Wij verwelkomen u graag op 19 en 20 maart 2015 op LABORAMA te Groot-Bijgaarden. Dit zal onze eerste beursverschijning zijn in 2015. Wij heten u welkom en bieden u graag een drankje aan op onze stand. U wordt er ontvangen door onze collega's van service en sales die u wegwijs maken in de wondere wereld van omgevingssimulaties.

Wij zijn er om uw beursbezoek educatief en aangenaam te laten verlopen.

Wij zijn er voor U!

 

Laborama Academy 9 okt 2014

Laborama Academy van 9 oktober was een succes. Bedankt beste bezoekers en tot volgend jaar. Voor mensen die de beurs over kalibratie niet hebben kunnen bijwonen hebben wij van CTS Benelux onze deuren opengesteld om jullie te ontvangen. Neem contact op met ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. om een afspraak te maken.

 

Wij kunnen u van maandag tot vrijdag ontvangen van 8u30 tot 15u30. Afspraken afwijkend van deze tijdsrange kunnen steeds telefonisch (of per mail) overeengekomen worden.

Hier bij ons kom je alles over klimaatkasten en omgevingssimulatie te weten. Er zal je uitgelegd worden wat kalibratie is en waarom onderhoud en kalibratie zo belangrijk zijn bij toestellen die temperatuur en vocht genereren en regelen.

Ook voor een concrete aanvraag voor een klimaatkast of ander toestel uit ons gamma verwelkomen wij u graag bij CTS Benelux. Voor een bezoek van onze commercieel verantwoordelijke of een bezoek aan CTS Benelux stuurt u een kort mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

              Wij kijken uit naar uw komst. Tot binnenkort.

 

 

LaboramaLux - 16 oktober 2014

LaboramaLux is een eendaagse vakbeurs met seminarprogramma, voor laboratoriumprofessionals en andere geïnteresseerden in het G.H. Luxemburg.

Een aantal Laborama leden, die allen distributeurs zijn van laboratoriumapparatuur, presenteren u hun gamma van producten en diensten. LaboramaLux geeft u de kans om op korte tijd heel wat interessante bedrijven te ontdekken en mogelijke nieuwe leveranciers te ontmoeten. Daarnaast kunt u ook presentaties van enkele exposanten bijwonen, die in het teken staan van "Biosafety en Chemical safety".

CTS BeNeLux nodigt u uit op deze interessante en gezellige beurs en trakteert u er op een unieke ervaring.

De toegangstickets tot LaboramaLux en het bijwonen van presentaties kan u GRATIS via CTS BeNeLux aanvragen.
De inschrijvingen voor bezoekers zijn reeds gestart. Aarzel niet en schrijf je in via onze INSCHRIJVINGSFORMULIER.


Praktisch gegevens:

Datum:  16 oktober 2014
Tijdstip: 09u30 - 16u30
Plaats:   Alvisse Parc Hotel (Salle Europe)
Locatie: Route d'Echternach 120, 1453 Luxembourg

Iedereen is welkom op LaboramaLux. De fijnste beurs in Luxemburg.