Het Belgisch Verpakkingsinstituut investeert continue in de ontwikkeling van het bedrijf. De ruime klimaatkamers krijgen allemaal een upgrade. Dat houdt in dat de oude koelmiddelen en verouderde technologie op de klimaatkamers vernieuwd zullen worden.

Er werden reeds op 2 klimaatkamers omgebouwd door CTS BeNeLux. De ombouw van de 2de klimaatkamer werd eind mei afgerond. Op deze manier zorgt het Belgisch Verpakkingsinstituut ervoor dat zij u steeds de beste diensten kunnen aanbieden.

 Met een maximale gemeten afwijking tijdens een langdurige stabiele conditie van niet meer dan ±1,5% relatieve vochtigheid en ±0,05°C is deze kamer dan ook ideaal voor het testen van uw verpakkingen.

Ook bij extreme condities is de afwijking uitzonderlijk klein. Met een maximale afwijking van ±5% relatieve vochtigheid en ±0,5°C voldoet deze kamer aan de specificaties van de beste klimaatkasten op de markt.

BVI stelt strenge eisen voor hun testapparatuur. Hierdoor staat BVI garant voor kwalitatief hoogstaande en perfect repetitieve testen.

Moet u uw verpakking testen??

Eén adres!!                                                                Belgisch VerpakkingsInstituut !!!

 

Voor meer info over testen met verpakking kan u zich wenden tot de site van IBE-BVI

www.ibebvi.be

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Heeft u ook een koel- of klimaatinstallatie die aan vervanging toe is?
Of kan je installatie een upgrade gebruiken?
Beschikt u installatie nog over oude koelmiddelen en dient u installatie geretrofit te worden?

CTS BeNeLux is Uw specialist bij uitstek.
Ga naar de volgende link en vermeld over welk type installatie het gaat:  

CTS BeNeLux voor vervanging, upgrade of retrofit   van alle koel- en klimaatinstallaties          OF MAIL NAAR          Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

                              Wij van CTS BeNeLux zorgen dat uw installatie draait als nooit tevoren.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk