Op 19 en 20 maart verwelkomen wij u graag op de 16de editie van de grote vakbeurs voor laboratorium professionals. Dit evenement zal zoals elk jaar doorgaan in de KART-EXPO van Groot-Bijgaarden.
Na een bezoek en een drankje op onze stand kan u genieten van de rest van deze interessante beurs met allerhande apparatuur en applicaties die geschikt zijn voor Laboratoria en Kwaliteitscontrole doeleinden.

 Een verlengd verblijf op onze stand vormt weliswaar ook geen probleem !       

 

U wordt bijgestaan door onze gemotiveerde collega’s op onze stand. Zij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en staan altijd open voor een gezellige babbel.

Aarzel niet en schrijf je gratis in voor deze vakbeurs door op onderstaand Laborama-icoon te drukken

We kijken uit naar uw komst. TOT BINNENKORT !!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het   - TEAM

 

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk