Beste klant,

Met veel plezier kunnen wij u mededelen dat het resultaat van de samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel als voor geopend is verklaart. De officiële opening vond plaats te Brussel met klanten van over de hele wereld.

Na de seminaries van de vele bedrijven die baanbrekend onderzoek verrichten naar elektrische, hybride en plug-in voertuigen werden onze klimaatcellen gehuldigd met een officiële opening en gepaste receptie.

Met dank aan onze trouwe klanten en het vertrouwen van nieuwe klanten, is CTS BeNeLux in staat om te blijven groeien en innoveren. Dankzij de nieuwe en lopende projecten zal in 2015 onze professionaliteit en kwaliteit nog meer in de verf gezet worden.

Alvast bedankt voor het enthousiasme en misschien tot binnenkort. Niets houd ons tegen ook voor u een belangrijke rol te gaan spelen. Hebt u vragen of problemen, aarzel dan niet en contacteer ons.

Onze sales rep Wouter Vijverman komt graag een woordje uitleg geven over CTS BeNeLux. Een korte summary van alle producten en diensten zal u een duidelijker beeld geven van het CTS BeNeLux gebeuren en zal u helpen bij de uitdagingen waar u en uw bedrijf voor staan.

Bel onze vertegenwoordiger Wouter (054 55 81 18) en ontdek snel welke voordelen u kan genieten en wat CTS BeNeLux kan doen voor u.

Met vriendelijk groeten,

Het CTS-BeNeLux-Team

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk