Het zit erop!

Onze eerste editie van Laborama in Luxemburg. Een dikke proficiat voor de organisatoren en een welgemeende Dank-U-Wel aan alle bezoekers van deze tweede editie van Laborama Luxembourg.

Ook een pluim voor alle exposanten die er op een professionele manier voor gezorgd hebben dat iedereen kon genieten van een kwalitatief hoogstaande beurs.

Voor een update over deze beurs of persoonlijk bezoek van onze mensen aan uw bedrijf kan u steeds een mail sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. . Onze collega zal u helpen een afspraak vast te leggen. Tijdens deze afspraak zal onder andere CTS BeNeLux voorgesteld worden. U zal ontdekken wat CTS BeNeLux voor u kan doen en betekenen.

Bij gebrek aan tijd kan u zich nu al inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor een bezoek aan LABORAMA. Wij zorgen voor een drankje en uw toegangsticket.

Wij verwelkomen u graag op 19 en 20 maart 2015 op LABORAMA te Groot-Bijgaarden. Dit zal onze eerste beursverschijning zijn in 2015. Wij heten u welkom en bieden u graag een drankje aan op onze stand. U wordt er ontvangen door onze collega's van service en sales die u wegwijs maken in de wondere wereld van omgevingssimulaties.

Wij zijn er om uw beursbezoek educatief en aangenaam te laten verlopen.

Wij zijn er voor U!

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk