Heeft u een product te drogen? Een ruimte die ontvochtigd moet worden? Een locatie of installatie waar koeling noodzakelijk is?
Dan bent u bij CTS BeNeLux aan het juiste adres. Ons doel is uw klimaat zo optimaal mogelijk te maken, binnen de door u gestelde eisen.

Sinds 2013 helpt CTS BeNeLux klanten die met vragen zitten omtrent een te hoge luchtvochtigheid in verscheidene ruimtes van hun bedrijf gelegen in België, Nederland en Luxemburg. Wij bieden totaaloplossingen aan voor drogen en koelen met de modernste technieken en geavanceerde installaties.

CTS BeNeLux droogt de meest uiteenlopende producten met geavanceerde droogtechniek en ultra moderne installaties. Het kan gaan om het drogen van een product, een proces of opslag van goederen. Het vochtprobleem beheersen wij met een door ons ontwikkeld systeem. Alle droogsystemen maken wij klantspecifiek, omdat uw wensen en eisen belangrijk zijn.

Bezoek onze website over luchtdroging voor meer info: www.ctsbenelux.com

 

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk