Nog betere luchtbevochtiging dankzij nieuw partnership!

Beste klant, leverancier, sympathisant 
Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte van onze allernieuwste samenwerking met Cumulus.                                                                        Dit bedrijf is net als CTS Benelux een expert in klimatologische technieken.            ,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Ons doel is uw klimaat zo optimaal mogelijk te maken.                                                                                                                                                              

Wij doen er dan ook alles aan om continu te innoveren en enkel de beste producten en diensten in ons aanbod op te nemen.                                                    

 

Daarom hebben we recent ons gamma van luchtbevochtigers uitgebreid.

CTS Benelux was reeds uw partner/adviseur in verkoop, onderhoud en herstelling van de ultrasoon bevochtigers van Contronics.

Dankzij ons laatste partnership kunnen wij u nu ook de energiezuinige hogedruk luchtbevochtigers van Cumulus aanbieden.

Het water- en energieverbruik wordt beperkt.

Deze installaties zijn uitermate geschikt voor grote capaciteiten en houden het klimaat op peil door de nauwkeurige werking.

 

Met deze aanvulling in ons assortiment heeft u als klant weer een extra mogelijkheid om uw klimaat te optimaliseren, en dit op een ecologische manier. 

 

Werking hogedrukverneveling

De bevochtigingsinstallaties zijn opgebouwd uit drie hoofdcomponenten; namelijk waterbehandeling, hogedrukpomp en vernevelsysteem in de LBK (Luchtbehandelingskast). De besturing, die ofwel autonoom ofwel via het GBS (Gebouwbeheersysteem) werkt, geeft aan wanneer de bevochtiging in werking dient te treden. Zodra er nood is aan vocht, wordt er een signaal doorgegeven aan de hogedrukpomp en de vernevelaars. De hogedrukpomp brengt het water onder een druk van 80 tot 100 Bar waarna de vernevelaars dit water vernevelen in de LBK in de “natte sectie”. Deze nevel is uiterst fijn. Waterdeeltjes die toch te groot blijken om te vernevelen, worden opgevangen door een druppelvanger.

 

Voordelen van een Cumulus hogedruk luchtbevochtiger

De Cumulus hogedruk luchtbevochtiginginstallaties behoren tot de meest energiezuinige en onderhoudsarme op de markt. Zowel het water- als energieverbruik worden beperkt gehouden. Ook is deze vorm van bevochtiging uitermate geschikt voor grote capaciteiten. Er kunnen meerdere LBK’s aan een centrale installatie gekoppeld worden, wat de investering nog interessanter maakt. U kan namelijk besparen omdat u geen extra installaties nodig heeft. Hogedruk bevochtigers van Cumulus beschikken ook over een zeer nauwkeurige regeling die is opgebouwd uit een 15-delig stappenplan. Dit heeft als gevolg dat er een gelijkmatige RV verkregen wordt, wat een zeer belangrijk element is in musea en clean-rooms.

Daarnaast zijn de installaties Legionellaveilig. De Legionella is een bacteriefamilie die enkel voorkomt in zoet water. Het drinken van besmet water vormt geen gevaar, wel het inademen ervan, meer bepaald het inademen van microscopisch kleine vernevelde waterdeeltjes in de lucht. Door een Omgekeerd-Osmose systeem worden alle bacteriën verwijderd. Tevens wordt de Legionellaveiligheid verzekerd door de ingebouwde Waterfris regeling.

Tot slot voldoen alle Cumulus hogedruk systemen aan de VDI 6022 en de  richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie en zijn ze gekeurd door de TÜV Nord.

Op de website van CTS BeNeLux worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.CTS BeNeLux gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk